MERE END

en kirke med meget på hjertet, både for den enkelte og hele byen.

MANGE MULIGE FÆLLESSKABER

VIL DU VÆRE EN DEL AF FÆLLESSKABET?

HJERTE FOR EN FANTASTISK BY

Nykøbing Mors Frikirke startede allerede i 1936. Man havde haft såkaldte teltmøder både i Nykøbing og i Sundby, og det resulterede bl.a. i, at man kunne døbe 8 personer i Limfjorden ved Sundby.
I den første tid lejede man lokaler til de offentlige møder. Menigheden fik dog ret snart sin egen kirkebygning, da man i 1952 købte huset i Ågade 8. I dag er huset for enden af byens gågade den perfekte ramme om både gudstjenester, møder og andre aktiviteter.

MØD TEAMET

et godt lederskab, gøres fantastisk af dem de bærer sammen med

VORES LEDERSKAB

vi tror det bedste lederskab er teambaseret, teamet har til formål at kirken forbliver en sund kristen kirke, der vedbliver at deltage i samfundet. præsten er den naturlige leder af teamet, som personen der har det åndelige ansvar for kirken.

som en ekstra sikring af kirkens sundhed, har vi tilknyttet en supervisor fra en anden kirke.