Opmuntringer

Af Laurids Hjørnholm

Gud viser dig vejen
Du vandrer en vej, som er forberedt af Gud. Fra Hans side, er fremtiden planlagt. Hvis du søger Ham, vil Han åbenbare vejen, du skal gå, dag for dag.
“Herren selv går foran dig, han vil være med dig, han vil ikke lade dig i stikken og ikke svigte dig; vær ikke bange, og lad dig ikke skræmme!” (Bibelen: 5. Mosebog 31,8)

Gud sørger for dig
Han som sørgede for sit folk i ørkenen i 40 år og ikke svigtede en eneste dag, Han vil også våge over dig nat og dag. Der vil ikke komme til at ske noget i år i dit liv, som Gud ikke kan håndtere. Han vil give dig kraft minut for minut.
Kong David siger i Salme 139 vers 2-5: “Du ved, om jeg sidder eller står, på lang afstand er du klar over min tanke; du har rede på, om jeg går eller ligger, alle mine veje er du fortrolig med. Før ordet bliver til på min tunge, kender du det fuldt ud. Herre; bagfra og forfra indeslutter du mig, og du lægger din hånd på mig.”

Gud inviterer dig nærmere
Inden du blev født, planlagde Gud dit liv. Det er ikke tilfældigt, at du er hvor du er nu. Gud længes efter, at du endnu mere skal opdage det liv, han har skabt dig til at leve. Derfor: Brug godt med tid til at være alene med Gud. Det vil du blive glad for.
” Overgiv din vej til Herren, stol på ham, så griber han ind.” (Bibelen: Salme 37,5)

Gud ønsker at give dig sit lys
Vi nyder alle den dejlige sommertid. Det er skønt at komme ud i solen og blive varmet godt igennem. Herligt at se, hvordan blomsterne skyder op af jorden, buskene og træerne springer ud. Fuglene har travlt med at bygge reder – en masse skal nås inden ungerne kommer.
Alt sammen meget livsbekræftende for os mennesker at se på – og vi nyder det!

Som solens lys og varme gør os godt, således ønsker Gud med sit sollys at lyse og varme os i det indre. Guds ”nådes sol” hedder Jesus Kristus.
Jesus siger selv i Johs. 8,12: ”Jeg er verdens lys. Den, der følger mig, skal aldrig vandre i mørket, men have livets lys.”  Og i Johs. 12,46 siger han: ”Som lys er jeg kommet til verden, for at enhver, som tror på mig, ikke skal blive i mørket.”

Kære ven. Hvis du oplever mørke i dit liv, så lyt til disse ord fra Jesus: ’Du skal ikke blive i mørket. Du skal have LIVETS LYS!’ – Tag imod dette ord i dag, som et personligt ord til dig. Vend dig bort fra mørket og luk op for Jesu’ fantastiske nådes-lys.
Der hvor lyset kommer ind – SKAL mørket vige! Det er en naturlov, og det er også en åndelig lov og sandhed, som du kan tage imod i dag. Vend dig derfor til Ham og lad Ham gennemvarme dig med at sin fornyende og lægende sol.

Jesus er LIVETS LYS! – DIT LYS!