PETER NIELSEN

Ledende Præst

igennem livet er jeg mange gange blevet fortalt hvad jeg ikke kan. men min erfaring siger mig at hvis man sætter sig noget for, så kan man det. det er måske ikke perfekt, men det er dit.

jeg er gift med en fantastisk kvinde fra Schweiz, sammen har vi tre dejlige drenge. Vi bor i Lemvig og derfor er jeg ikke altid at træffe i Nykøbing. I Lemvig er jeg også præst i en apostolsk kirke, kaldet Lemvig Kristne Center. Læring har altid stået højt på min dagsorden. Først med en bachelorgrad i Datalogi, dernæst en teologisk lederuddannelse fra Kolding internationale højskole, og siden med uddannelsen som Social og Sundhedsassistent med speciale i genoptræning ved apopleksi.

Den 1. og 3. søndag hver måned er jeg efter planen i Nykøbing, derudover underviser jeg også der den 2. og 4. torsdag. Den 4. torsdage er jeg at finde i Kig-ind mellem kl. 12-16, ellers kan jeg hver torsdag fra 10-12 træffes på facetime. Men med fordel kan du lave en aftale over email eller sms.

FØLG MED PÅ SOCIAL MEDIA

FAVORIT SPIL
FAVORIT SPIL

Settlers
Bohnanza
Partners
RISK

FAVORIT VERS
FAVORIT VERS

"Jeg vil give dig autoritet i Guds rige. Det, du sætter en stopper for på jorden, er der sat en stopper for i Himlen, og det, du åbner op for på jorden, er der åbnet op for i Himlen."

Mattæus 16,19

FAVORIT FILM
FAVORIT FILM

"A Beautiful Mind"
"A Knights Tale"
"BIG"
"the Matrix" den første
"Taxi" på fransk